ЗРУ Держмолодьжитла на семінарі "Дні сталого розвитку"

        12 березня представники Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла відвідали обласний семінар «Дні сталого розвитку», організований та проведений Запорізьким обласним ресурсним центром громад ПРООН.

7561111

 

      Метою заходу була організація фахівців з різних сфер для подальшої локалізації Цілей Сталого Розвитку на обласному рівні та рівнях територіальних громад, зокрема через відображення у відповідних Стратегіях регіонального розвитку.

7562222 7565555

 

     Учасники семінару мали можливість заслухати доповідь стосовно цілей талого розвитку та базових індикаторів їх досягнення від координатора ПРООН з впровадження ЦСР в Запорізькій області Геннадія Устімова. Поряд з тим учасники заходу заслухали інформаційну сесію «Стратегічне планування розвитку територій з урахуванням цілей сталого розвитку» від професора, декана факультету соціології та управління Запорізького національного університету Максима Лепського та начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької ОДА Артура Бойко.

 

       Нагадаємо, що Фонд Держмолодьжитло має на меті впровадження найкращих європейських практик житлових програм в Україні та досягнення Цілей Сталого Розвитку, а саме ЦІЛІ 11 «Сталий розвиток міст і громад» в частині виконання завдання щодо доступності житла.

        Саме тому одним із основних завдань стратегічного розвитку Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла є налагодження зв’язків з міжнародними організаціями, обмін досвідом з фінансовими інституціями ЄС, а також активна співпраця та перейняття досвіду від регіональних представників ПРООН в Україні.