Запорізьке РУ розпочинає семінари для студентів Запорізьких ВУЗів

                     Сьогодні, 21 травня, Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла за підтримки адміністрації Національного університету «Запорізька політехніка» та профкому студентів провело семінар на тему «Квартира в кредит від держави – не міф, а реальність».

                       

01070809 

01090807

              Під час зустрічі зі студентською молоддю заступник директора ЗРУ Держмолодьжитла Марія Качур розповіла про те, як важливо вже зараз для молоді перейматися житловим питанням, не чекаючи граничного віку (35 років). Поряд з тим, заступник директора пояснила учасникам семінару про умови участі у програмах регіонального управління, та відповіла на питання, які хвилювали молодь.

                          Нагадаємо, що в рамках опитування «Національної суспільної телерадіокомпанії України» «регіональна дирекція :ЗАПОРІЖЖЯ» виявилося, що переважна більшість запорізької молоді навіть не здогадується про існування таких житлових програм. Відтак, Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла має на меті продовжувати популяризацію діючих програм шляхом проведення семінарів та виїзних консультацій у вищих навчальних закладах Запоріжжя протягом року.

                Семінар на тему житлового питання у Національному університеті «Запорізька політехніка» викликав велику зацікавленість у студентів. Однак, у зв’язку з сесійним періодом у ВУЗі участь у семінарі змогли взяти геть не всі бажаючи. Саме тому, на прохання представників профкому студентів, регіональне управління знову відвідає Запорізьку політехніку у вересні.