Запорізьке РУ на стратегічній сесії

       Сьогодні, 19 лютого, у Києві відбулася чергова стратегічна сесія Держмолодьжитла за участі Запорізького регіонального управління Фонду.

111756

 

         Під час сесії директор Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла, Щербина Ю.М., виступив з презентацією плану розвитку управління. Стратегія розвитку Запорізького регіонального управління Фонду передбачає насамперед зростання кількості громадян, які отримають власне житло завдяки діючим місцевим та державним житловим програмам регіону. Досягти цього регіональне управління планує шляхом збільшення обсягів фінансування за програмами, а також завдяки активізації співпраці управління Фонду з органами місцевого самоврядування.

1756

 

       Нагадаємо, що робота стр атегічних сесій Держмолодьжитла почалася 14 лютого і триватиме тиждень. На сесії директори регіональних управлінь мають змогу отримати конструктивні зауваження та рекомендації в частині удосконалення плану роботи та стратегії розвитку управління на 2019-2020 роки від членів правління та керівництва центрального апарату Фонду.