Запорізьке РУ на презентації проекту «Мій затишний двір»

              15 травня в інформаційному агентстві УНІАН відбулася прес-конфееренція на тему «Інновації, на якій були анонсовані проекти, ініційовані Міжнародним Благодійним Фондом "Фонд Інноваційних Проектів", що виступає організатором конференції.

              Серед спікерів заходу - директор Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Щербина, голова сільради СМТ Балабино Володимир Сосуновський та спікер-модератор – голова правління МБФ «Фонд інноваційних проектів» Дмитро Данченко.

01010203

 

         Під час прес-конференції презентовано наступні проекти:

- Проект «Запоріжжя креативне»;

- Проект «Інноваційно-культурний центр Балабино»;

- Проект соціальний челлендж «Мій затишний двір».

            Нагадаємо, що Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла виступає партнером проекту «Мій затишний двір». Він покликаний спонукати громадян брати активну участь в благоустрої прибудинкової території, підвищити рівень соціальної відповідальності городян.

            За словами Юрія Щербини, проект «Мій затишний двір» цікавий Запорізькому регіональному управлінню Держмолодьжитла, адже регіональне управління створило проект міської програми пільгового кредитування ОСББ на основі державної програми кредитування юридичних осіб, у тому числі ОСББ (Постанова КМУ №599 від 31.05.2012 р.). Кредитні кошти за програмою можуть направлятися не лише на проведення поточних та капітальних ремонтів, але й на благоустрій прибудинкових територій. Окрім того проект «Мій затишний двір» є унікальною та вкрай необхідною соціальною ініціативою для Запоріжжя, а тому неодмінно викликав інтерес Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла.

 

 

Відео-ролик з прес-кеонференції доступний за посиланням:  

 

https://www.youtube.com/watch?v=8mUCcwgwlIk&t=2s