Запорізьке РУ Держмолодьжитла: Нам 20 років!

   У квітні 2018 року виповнилося 20 років з дня створення Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла!

36306

   З цієї нагоди хочемо подякувати нашим колегам з регіональних управлінь Держмолодьжитла за підтримку і допомогу, правлінню Фонду за чітко поставлені задачі та цілі, за такі необхідні настанови в реалізації нашої спільної мети - забезпечення громадян власним житлом.

  Не менш плідною та значущою була і лишається співпраця з партнером-забудовником Запорізьким ДБК. Роки спільної діяльності переконали нас у надійності, якості та відповідальності нашого партнера.

   Окремої уваги заслуговує Громадська рада при Запорізькому РУ Фонду. Лише за 1 рік свого інсування Громадська рада довела свою необайдужість у вирішенні нагальних потреб ЗРУ Фонду та суспільства. Завдаяки діяльності Громадської ради при ЗРУ Фонду вибудовуються нові ефективні звязки регіонального управління з громадськістю, з владою міста та області. Завдяки цьому нас бачать, про нас чують, до нашої думки дослухаються!

   Особливої подяки заслуговують люди - кандидати на участь у житлових програмах Фонду Держмолодьжитло. Дякуємо Вам за довіру, тактовність, ввічливість та щасливі усмішки новоселів.

 

34304

Щиро вітаємо Вас з нашим спільним святом!

 

З повагою,

колектив Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла