Виконком Мелітопольської міськради ЗА розвиток будівництва шляхом виконання житлових програм

      17 травня за ініціативи Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла відбулася робоча нарада у місті Мелітополь на тему "Активізація будівельної галузі шляхом акредитації та фінансування обєктів житлового будівнцитва завдяки створенню та реалізації місцевих житлових програм".

38 308

   Робочу зустріч проведено у конференц-залі виконавчого комітету Мелітопольської міської ради за участю заступника Мелітопольського міського голови Ігоря Судакова, профільних депаратментів та управлінь виконавчого комітету Мелітопольської міськради, директора ЗРУ Держмолодьжитла Юрія Щербини, голови Громадської ради при ЗРУ Фонду Любов Кінчевської та начальника консультаційно-кредитного відділу Олени Скрипник.

    Під час зустрічі обговорювалися питання стану житловго будівнцитва області та місцевих житлових програм; питання розвитку будівництва шляхом отримання асигнувань з державного та місцевих бюджетів на виконання житлових програм, а також питання про необхідність розробки програми кредитування юридичних осіб та ОСББ.

    В результаті наради ЗРУ Держмолодьжитла та представники виконавчого комітету Мелітопольської міськради дійшли спільної думки щодо нагальної потреби розробки та реалізації ефективних заходів, які поряд із забезпеченням молоді житлом розвиватимуть будівельну галузь міста.

   Також представники Запорізького РУ Фонду презентували та залишили на опрацювання й використання при розробці власних виконкому Мелітопольської міськради проекти житлових програм.