Увага! Важливе оголошення!

          З 12 березня Урядом запроваджуються обмежувальні профілактичні протиепідемічні заходи та обмеження, що діятимуть безпосередньо до кінця березня, які вжито через загрозу епідемії короновірусної інфекції та недопущення її поширення на території України.

         Враховуючи зазначене, на термін з 13 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року усі консультації на період карантину будуть проводитися Запорізьким регіональним управлінням в телефонному та/або онлайн-режимі.

         Також повідомляємо, що на період з 13 березня 2020 року по 03 квітня 2020 рік години роботи Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла з 9:00 години до 16:00 години.

 

         У зв’язку з цим адміністрація Держмолодьжитла звертається до громадян із настійливим проханням на період до 03.04.2020 р. віддавати перевагу дистанційним каналам спілкування з фахівцями регіональних управлінь та Іпотечного центру Держмолодьжитла.

             Прохання в зазначений період звертатися до спеціалістів Фонду за телефонами та/або адресами електронної пошти, зазначеними на сайтах регіональних управлінь у розділі «Контакти».Реєструватися для участі в житлових програмах просимо переважно через сайти регіональних управлінь та Іпотечного центру Держмолодьжитла.

               Наголошуємо: регіональні управління Держмолодьжитла продовжують працювати з громадянами з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Звичайний графік роботи Держмолодьжитла буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

           Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

 

                 Дякуємо за розуміння!