УВАГА! УВАГА! Миттєвий кредит під 11% річних

                Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла інформує про зниження облікової ставки Національного банку України до 11%. Таке рішення ухвалило Правління Національного банку з 31 січня 2020 року.

               Відтак, кредит зі статутного капіталу Фонду можна отримати вже за зниженою ставкою!

               Нагадаємо, що Кредит з статутного капіталу (Порядок надання довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 р. № 488) мають право отримати громадяни віком до 35 років включно, які перебувають на квартирному обліку або мають у власності менше 13,65 кв. м. житлової площі на 1 особу. Також брати участь у Програмі можуть громадяни зі статусом внутрішньо-переміщена особа та учасник АТО/ООС.

             Детальна інформація про програму за посиланням: https://zp.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-z-statutnoho-kapitalu

              Стати в чергу на участь у Програмі «Кредит з статутного капіталу Фонду» можна власноруч заповнивши заяву та анкети на кожного члена сім'ї у регіональному управлінні (м. Запоріжжя, вул. Патріотична, 49, офіс №33), або на нашому офіційному сайті.