Перший переможець отримав кредит!

               27 серпня Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла надало перший кредит в рамках реалізації Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 р. №451.

 

 27082021

          Переможницею першого рандомного відбору у Запорізькій області стала громадянка пані Ірина Яковлєва. Прикметним є те, що пані Ірина подала заяву на отримання кредиту до регіонального управління лише в березні цього року, а вже сьогодні кандидат отримала власне житло.

          ЗРУ Держмолодьжитла щиро вітає першого переможця з числа кандидатів, що зареєструвалися для отримання пільгового іпотечного кредиту внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною Установою для Відбудови (KfW). Бажаємо пані Ірині комфорту і затишку у власній оселі.

           Поряд з тим, нагадуємо, що наступний відбір переможців згідно Порядку №451 від 28.04.2021 року за допомогою генератора випадкових чисел (RandomPicker.com) відбудеться вже завтра, 31.08.2021 року о 14:00 годині. А трансляцію відбору в режимі реального часу можна спостерігати на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням:

https://youtu.be/Z-7b4bYRwL0.