Надано перший кредит 2022 року

                   15 лютого 2022 року Запорізьке РУ Держмолодьжитла надало перший цього року кредит. Кредитні кошти надано в рамках програми Кредит зі статутного капіталу Фонду.

                 Змогу стати власниками нового житла отримала родина пана Олександра Варбанського, який до того ж ще є учасником антитерористичної операції.

             Сім'я пана Олександра стала на чергу за програмою до Запорізького РУ ще на початку 2020 року. А з 2017 року родина перебувала на квартирному обліку.

             Щиро вітаємо першого позичальника року та бажаємо миру і злагоди у власному помешканні.

             Нагадаємо, що Розпорядженням Кабінету Міністрів України №1657 від 15 грудня 2021 року «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству розвитку громад та територій на 2021 рік» передбачено кошти на збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» на 169 млн 883 тис. грн.

                Відповідні зміни дозволять спрямувати додаткові кошти на реалізацію програми довгострокового пільгового кредитування для придбання житла за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла. Ознайомитися з умовами Програми та стати в чергу можна за посиланням: https://zp.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-z-statutnoho-kapitalu