Круглий стіл з питань забезпечення житлом учасників АТО

   Сьогодні, 14 грудня, Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла провело круглий стіл спільно із обласною консультативною радою учасників АТО на тему «Вирішення житлових проблем учасників антитерористичної операції Запорізької області шляхом виконання обласної програми із забезпечення житлом учасників антитерористичної операції Запорізької області на 2018-2022 роки».

     Участь у засіданні взяли представники Запорізької міської ради (Департамент з управління житлово-комунальним господарством) та Запорізької обласної державної адміністрації (Департамент житлово-комунального господарства і будівництва).

    Також в рамках круглого столу відбулося чергове засідання Громадської ради при Запорізькому регіональному управлінні Держмолодьжитла.

   У порядку денному учасники заходу говорили про наступне:

- Стан виконання житлових програм із забезпечення житлом учасників АТО, які реалізує Запорізьке РУ Держмолодьжитла;

- Проблема низького рівня забезпеченості в області учасників АТО житлом;

- Перспективи розробки і прийняття житлових програм із забезпечення житлом учасників АТО в містах обласного значення;

- Результати роботи Громадської ради при ЗРУ Фонду за 11 місяців 2018 року.

    За результатами засідання сторони дійшли висновку, що задля ефективної реалізації обласної «Програми забезпечення житлом учасників АТО запорізької області на 2018-2022 рр.» необхідне належне фінансування.

 

101818

    Також було вирішено активізувати роботу у напрямку прийняття міської програми із забезпечення житлом учасників АТО міста Запоріжжя на 2019-2023 рр.

    Поряд з тим, учасники круглого столу прйиняли рішення активізувати роботу із затвердження відповідних програм у містах обласного значення.

101919