ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2019 РОЦІ!

                 Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про надходження коштів на рахунки управління, відповідно до розподілу коштів з загального державного бюджету за КПКВК 2751190 «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла» в обсязі 400 000 грн.

                  Шановні кандидати, які подали заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, заяви яких зареєстровані за номерами, а саме:

 

          № 15 – Асламова Т.С.

 

                      Запрошуємо Вас на консультацію до Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла (м. Запоріжжя, вул. Патріотична, 49, офіс №33) щодо обговорення умов отримання державної підтримки, ознайомлення з пакетом документів, який Вам необхідно зібрати та подати разом із заявою про надання державної підтримки, а також на консультацію щодо самостійного вибору житлового об’єкту.

              Для отримання державної підтримки Вам необхідно протягом 10 календарних днів (з дати розміщення цього оголошення) ОСОБИСТО або, у разі звернення уповноваженої особи, надати документ, що підтверджує повноваження діяти від імені кандидата, подати до Запорізького регіонального управління Держмолодьжита ЗАЯВУ про надання державної підтримки.