ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ДЛЯ ВПО, УЧАСНИКІВ АТО/ООСТ У 2019 РОЦІ

         Запорізьке регіональне управління Держмолодьжитла інформує про те, що Міністерством розвитку громад та територій України від 11.12.2019 року затверджено Розподіл коштів за КПКВК 2751390 «Надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Обєднаних сил (ООС) на придбання житла» між адміністративно-територіальними одиницями України згідно інформації Держмолодьжитла щодо кількості зареєстрованих заяв у реєстрі про намір отримати кредити.

 

          Ухвалений розподіл коштів передбачає фінансове наповнення програми Кредитування ВПО, АТО/ООС на Запорізьку область у розмірі: 1 260,00 тис.грн. для учасників АТО/ООС та 2 820,00 тис.грн. для черги категорії ВПО.

       

            З метою вчасного та ефективного освоєння запланованих коштів на реалізацію Програми звертаємося до громадян, заяви на участь у програмі яких зареєстровані за номерами:

 

             У черзі кандидатів категорії учасники АТО/ООС:

 

№ 6 – Бурсов Ю.М.

 

№ 7 – Єрмєєв Р.М.

 

№ 8 – Пилипенко А.О.

 

№ 9 – Перерва С.М.

 

                 Шановні кандидати, запрошуємо Вас на консультацію до Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла (м. Запоріжжя, вул. Патріотична, 49, офіс №33) щодо обговорення умов отримання кредиту, ознайомлення з пакетом документів, який Вам необхідно зібрати та подати разом із заявою про надання кредиту, а також на консультацію щодо самостійного вибору житлового об’єкту. 

              Для отримання пільгового довгострокового державного кредиту Вам необхідно протягом 5 календарних днів ОСОБИСТО або, у разі звернення уповноваженої особи, надати документ, що підтверджує повноваження діяти від імені кандидата, подати до Запорізького РУ Фонду ЗАЯВУ про надання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла: Заява про надання кредиту для сім’ї з однієї особи (одинока особа) Заява про надання кредиту для сім’ї з двох та більше осіб