ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО РЕОРГАНІЗУЄТЬСЯ В ІНТЕРЕСАХ КЛІЄНТІВ

            Триває реорганізація Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Фонду. Це рішення зумовлене прагненням до подальшого удосконалення роботи, оптимізації і осучаснення технологічних процесів установи. Результатом стане подальше наближення діяльності Держмолодьжитла до інтересів і побажань клієнтів.

          Реорганізація проводиться згідно з рішенням правління Держмолодьжитла від 3 жовтня 2022 року №117 і наказом Мінрегіону від 10 листопада 2022 року №207.

                 Усі регіональні управління Фонду, які досі діяли як окремі юридичні особи, будуть приєднані до центрального апарату Держмолодьжитла.

              Відповідно до вимог чинного законодавства, у кожному регіональному управлінні створені й діють ліквідаційні комісії.

                  Звертаємо увагу клієнтів: робота на місцях не припиняється, регіональні підрозділи і надалі виконуватимуть свої функції, але вже як відділення – структурні підрозділи Держмолодьжитла. Так само, як і до цього, наші фахівці у кожному регіоні обслуговуватимуть клієнтів, працюватимуть з місцевими органами влади і самоврядування, представлятимуть Фонд у кожній області.

                    Ми хочемо ставати ще більш комфортними для вас і зробимо все від нас залежне, щоб робота Держмолодьжитла була ще більш якісною.

                 Якщо у вас виникли додаткові питання, можете звернутися до нас за телефоном: (044) 363 10 80 або через електронну пошту: fond@molod-kredit.gov.ua.