Привітання новоселів

               17 липня у приміщенні Запорізького обласного Туристично-інформаційного центру відбулося урочисте привітання молодих родин, які отримали пільговий молодіжний кредит за міською «Цільовою програмою забезпечення молоді міста Запоріжжя житлом на 2018-2020 роки» у першому півріччі 2019 року.

947

 

                    Так під час заходу молодим сім'ям було надано сертифікати про отримання кредиту на придбання (будівництво) житла. Вручення сертифікатів проходило за участі заступника міського голови Анатолія Пустоварова, заступника директора Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла Марії Качур, голови Запорізької міської молодіжної ради Сергія Ільченка та заступника директора Департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Олексія Савицького.

 

948

               Усього у першому півріччі 2019 року отримали кредит за Цільовою програмою забезпечення молоді міста Запоріжжя житлом на 2018-2020 роки 13 родин. На жаль, далеко не всі мали змогу бути присутніми на святковому заході, а тому забрати свої Сертифікати ви можете звернувшись до Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла.