Мінрегіон продовжив прийом заяв від забудовників для участі у програмі "Доступне житло"

   Міністерство регіональног орозвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оголосило про продовження термінів прийому заяв від забудовників, замовників та власників нерухомості на участь у програмі "Доступне житло".Тому свої пропозиції щодо включення своїх обєктів до переліку таких, на які можуть бути спрямовані кошти державної підтримки забудовники можуть надсилати на розгляд Міжвідомчної комісії Мінрегіону до 22 листопада 2017 року.

   За словами міністра Мінрегіону Лева Парцхаладзе, відтепер "аби бюджетна програма "Доступне житло" запрацювала, нам потрібно сформувати перелік обєктів, квартири в яких в подальшому зможуть придбати громадяни за державної підтримки. Наразі до комісії було подано усього 58 обєктів. Тобто з переважної більшості регіонів було надіслано всього 1-2 пропозиції. Комісія прийняла рішення продовжити прийом заявок ще до 22 листопада 2017 року.

   Детальніше про перелік документів, які необхідно надсилати для розгляду пропозицій щодо формування переліку обєктів житлового будівництва, на будівництво або добудову яких можуть спрямовуватися кошти державної підтримки по програмі "Доступне житло" можна дізнатися на офіційному сайті Держмолодьжитла .